Når kvalitet og den røde tråd er vigtig
Hurtig projektopstart
Omfattet af byggegranti
4.9
Baseret på 473 anmeldelser
Bestil uforpligtende tilbud

TMMJ vinder i ÅRETS HAANDVÆRKER 2024 for andet år i træk!

26/04/2024

Vi er glade og stolte over at kunne meddele, at Tømrermester Martin Jespersen ApS for andet år i træk er blevet kåret som Årets Håndværker i kategorien Totalentreprenør med 10-19 ansatte. Denne prestigefyldte pris blev tildelt os ved det årlige Awardshow, der fandt sted den 24. april 2024 i Cirkusbygningen. Det var en aften fyldt med jubel og stolthed, især da det blev afsløret, at dette var vores anden sejr i træk i samme kategori.

Forsvarende mestre og femte nominering i træk

Vi er stolte af at vi som forsvarende mestre kan bibeholde titlen som året totalentreprenør. Vores nominering som finalist i denne kategori var ikke kun et tegn på vores vedvarende engagement og høje standarder, men også et bevis på vores femte år i træk som finalist i Årets Håndværker-prisuddelingen. Denne konsistente anerkendelse er et tegn på vores fortsatte forpligtelse til at levere fremragende håndværk og service til vores kunder i Nordsjælland.

Æren skal tildeles vores hold

Direktør og indehaver Martin Jespersen giver æren for prisen til sine medarbejdere, da prisen udelukkende er deres fortjeneste for deres daglige indsats. "Vores medarbejdere er kernen i vores virksomhed, og det er deres dedikation og professionalisme, der har gjort denne pris mulig," siger Martin Jespersen.

Vi vil gerne takke vores fantastiske hold af dedikerede medarbejdere, som virkelig har været en fantastisk støtte og udvist et kammeratskab udover normen for branchen i dette år. Uden deres indsats ville vi ikke have været i stand til at nå dette niveau af succes og modtage et hædre som denne.

Desuden vil vi gerne takke vores værdsatte tætte samarbejdspartnere og kunder, der har støttet os og givet os deres ærlige feedback og anmeldelser for vores håndværk. Vi er dybt taknemmelige for den tillid og støtte, I har vist os gennem årene.

Prisen blev endda givet på en helt særlig dato - samme aften, som vi fejrede vores 9-års fødselsdag som virksomhed. Dette gør sejren endnu mere mindeværdig og betydningsfuld for os. Der er sket meget siden den første varevogn og værktøj blev indkøbt.

Vi vil fortsætte med at stræbe efter bibeholde vores høje standarder i vores i alt, hvad vi gør, og vi ser frem til at fortsætte vores rejse med jer alle ved vores side.

Med venlig hilsen, Tømrermester Martin Jespersen ApS

Gå til forsiden

Bestil et tilbud på jeres næste byggeprojekt

Vi er altid klar til at regne en pris til dig, så du ikke bliver overrasket.
Bestil tilbud

TMMJ beskæftiger sig med alle opgaver inden for håndværk, rådgivning og projektering.

Følg os på Facebook
+45 20 82 85 30
kontakt@tmmj.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag

8:00 - 15:30

Fredag

8:00 - 15:30

Adresse
Oldenvej 10
3490 Kvistgård
Google Maps

CVR-nr:
40 65 32 95

© 2024 TMMJ. Alle rettigheder forbeholdes
Created and hosted by
userusersphone-handsetbullhornmenu