Når kvalitet og den røde tråd er vigtig
Hurtig projektopstart
Omfattet af byggegranti
4.9
Baseret på 473 anmeldelser
Bestil uforpligtende tilbud

TMMJ kåret som Årets Læreplads 2023 og nomineret til Årets Håndværkerlærling

17/10/2023

Vi er stolte af at kunne dele, at Tømrermester Martin Jespersen er blevet kåret som Årets Læreplads 2023, og at vores dygtige lærling Viggo Kopp Højer er nomineret til prisen Årets Håndværkerlærling 2023.

Prisen og nomineringen er en anerkendelse af vores dedikation til at uddanne fremtidens tømrere og vores engagement i vores medarbejdere og lærlinge.

En læreplads hvor du føler dig velkommen og hørt

Det er Tanja Clausen, vores dygtige tømrerlærling fra Helsingør Tekniske Skole - U/NORD, der har indstillet os til prisen Årets Læreplads 2023 af U/NORD. Og vi er utroligt stolte af Tanjas rørende begrundelse for indstillingen:

”Vi er ét hold, og der er aldrig sure miner. Martin er en mand med et hjerte af guld, han viser omsorg og lytter, både hvis man har det svært, og når det går godt. Og så er han rigtig god til at skubbe en ud af sin komfort-zone – når han kan se, at man godt kan klare det, så man også selv finder ud af, at man rent faktisk godt kunne,” siger Tanja Clausen i sin begrundelse for indstillingen.

Tanja påpeger også, hvordan vores virksomhedsejer, Martin Jespersen, har vist mod og vilje til at satse på sine medarbejdere. Han tager sig af vores medarbejdere både på og uden for arbejdet, og han prioriterer at lytte til dem. Åbenhed og ærlig dialog er grundlæggende værdier for os, og vores medarbejdere føler, at de altid kan henvende sig til Martin.

Udvalgt blandt 50 nominerede virksomheder

Vi er dybt taknemmelige og beærede over at have modtaget prisen som Årets Læreplads 2023 på U/NORD blandt de 50 nominerede virksomheder. Det er fantastisk at se, at vores værdier og tilgang til at uddanne og støtte vores lærlinge bliver anerkendt.

Vores kollega, Thomas Nielsen, modtog prisen på vores vegne, og han udtrykte glæde over anerkendelsen: ”Vi føler os specielle ved at modtage denne pris, da vi ved, hvor mange dygtige virksomheder der var indstillet”.

Indstillet til den nationale kåring

Tømrermester Martin Jespersen, er nu automatisk indstillet til den nationale kåring, der finder sted i København d. 7. november.

Årets Håndværkerlærling – vi tiltrækker dedikerede lærlinge

Vores lærling, Viggo Kopp Højer, er blevet nomineret til prisen Årets Håndværkerlærling af Årets Håndværker. Og det forstår vi godt – for han er en dygtig lærling, og vi er overbevist om, at hans chancer for at vinde prisen er gode.

Begge udmærkelser vidner om, at vi som virksomhed tiltrækker dedikerede lærlinge, og vi sætter stor pris på, at de ønsker at samarbejde med os.

Vi sætter en ære i at uddanne fremtidens tømrere

Vi vil fortsætte med at tilbyde en fremragende læreplads og uddanne den næste generation af dygtige tømrere - én tømrerlærling ad gangen.

Hos os behandler vi alle, som vi selv ønsker at blive behandlet, uanset om de er lærlinge, tømrere eller direktører.

Vores tilgang er jordnær, og vi mener, at det er helt okay at begå fejl. Vi tror på, at fejl er en naturlig del af læringen, og hvis noget går galt, er vi der for at støtte og rette op på det uden at dømme.

Læs mere om vores firmaprofil og -historie her

Gå til forsiden

Bestil et tilbud på jeres næste byggeprojekt

Vi er altid klar til at regne en pris til dig, så du ikke bliver overrasket.
Bestil tilbud

TMMJ beskæftiger sig med alle opgaver inden for håndværk, rådgivning og projektering.

Følg os på Facebook
+45 20 82 85 30
kontakt@tmmj.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag

8:00 - 15:30

Fredag

8:00 - 15:30

Adresse
Fabriksvej 5B
3000 Helsingør
Google Maps

CVR-nr:
40 65 32 95

© 2024 TMMJ. Alle rettigheder forbeholdes
Created and hosted by
userusersphone-handsetbullhornmenu