Når kvalitet og den røde tråd er vigtig
Hurtig projektopstart
Omfattet af byggegranti
4.9
Baseret på 449 anmeldelser
Bestil uforpligtende tilbud

TMMJ fejrer endnu en sølvmedalje

22/03/2024

I dag var en stolt dag for Tømrerfirmaet Martin Jespersen ApS, da vores lærling, Tanja Clausen, bestod sin svendeprøve med bravur. Tanja opnåede topkarakterer både i teori (12) og praktik (12), hvilket resulterede i en sølvmedalje – den bedste mulige præstation.

Dette er anden gang i træk, at en lærling fra Tømrerfirmaet Martin Jespersen ApS opnår en sølvmedalje ved svendeprøven, hvilket også var tilfældet i 2023.

"Jeg sagde til Tanja inden prøven, at hun bare skulle tro på sig selv og huske på alt, hvad hun har lært de sidste 3,5 år" fortæller Martin Jespersen, indehaver af Tømrerfirmaet Martin Jespersen ApS. "Og det gjorde hun! Hun var både velforberedt og dygtig til at udføre opgaven."

Detaljeorienteret og kommunikerende

Martin Jespersen roser Tanja for hendes evne til at kommunikere effektivt og for hendes fokus på detaljer. I sin svendeprøve beskrev Tanja detaljeret et gab fra stikspær til grad, hvilket demonstrerede hendes forståelse af opgavens kompleksitet.

"Vi lægger stor vægt på kommunikation, vidensdeling og detaljer i vores virksomhed," siger Martin Jespersen. "Det er derfor så glædeligt at se, at Tanja har taget disse principper til sig."

En hyldest til teamet Martin Jespersen benytter også lejligheden til at rose sine medarbejdere for deres indsats i at give Tanja den bedst mulige uddannelse.

"Det er vigtigt for os at give de unge mennesker de bedste muligheder for at lykkes i branchen," siger han. "Tanjas flotte markering på hendes uddannelse er et bevis på, at vi er på rette vej."

En lys fremtid

Tanja Clausen er nu en fuldgyldig svend hos Tømrerfirmaet Martin Jespersen ApS.

"Jeg glæder mig til at have Tanja fast i teamet," siger Martin Jespersen. "Hun er en talentfuld håndværker med en lys fremtid i branchen."

Og apropos lys fremtid: Dette er anden gang i træk, at en lærling fra Tømrerfirmaet Martin Jespersen ApS opnår en sølvmedalje ved svendeprøven.

"Vi er utrolig stolte af vores team og af Tanjas præstation," afslutter Martin Jespersen. "Det er et bevis på, at vi har noget helt specielt her hos Tømrerfirmaet Martin Jespersen ApS."

Gå til forsiden

Bestil et uforpligtende tilbud på jeres næste projekt

Vi er altid klar til at regne en pris til dig, så du ikke bliver overrasket.
Bestil tilbud

TMMJ beskæftiger sig med alle opgaver inden for håndværk, rådgivning og projektering.

Følg os på Facebook
+45 20 82 85 30
kontakt@tmmj.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag

8:00 - 15:30

Fredag

8:00 - 15:30

Adresse
Oldenvej 10
3490 Kvistgård
Google Maps

CVR-nr:
40 65 32 95

Du er som kunde hos TMMJ omfattet af byggegranti
© 2024 TMMJ. Alle rettigheder forbeholdes
Created and hosted by
userusersphone-handsetbullhornmenu