Når kvalitet og den røde tråd er vigtig
Hurtig projektopstart
Omfattet af byggegranti
4.9
Baseret på 449 anmeldelser
Bestil uforpligtende tilbud

TMMJ er finalist til Årets Håndværker® 2024, for femte år i træk

23/02/2024

Vi hos Tømrermester Martin Jespersen ApS er både stolte og glade over at blive nomineret til Årets Håndværker® 2024 i kategorien Total Entreprenør 10 til 19 ansatte. Denne nominering markerer samtidig vores femte år som finalist i samme kategori og bekræfter vores position som en af de førende i byggebranchen i Nordsjælland. Det er en anerkendelse, vi værdsætter dybt, og som vi ser frem til at fejre ved prisuddelingen sammen med hele vores hold samt øvrige konkollegaer fra hele landet senere på året i Cirkusbygningen i København.

Forsvarende mestre fra 2023

Vores nominering som finalist til Årets Håndværker® 2024 kommer efter vores sejr ved sidste års prisuddeling, hvor vi blev hædret som de forsvarende mestre i samme kategori. Denne gentagne anerkendelse fra vores kunder og branchen er et klart tegn på vores engagement i at levere enestående håndværk og fremragende service.

Blandt landets bedst anmeldte håndværkere

Vi stolte over vores fortsatte indsats for at opretholde høje standarder for kundeservice og håndværksmæssig dygtighed, hvilket denne nominering for femte år i træk bevidner om. Vores placering som finalist er baseret på de mange positive kundeanmeldelser, vi har modtaget gennem året på www.anmeld-haandvaerker.dk.

Vores vedvarende kundeservice og transparente løsninger

Vi vægter kundeservice meget højt hos Tømrermester Martin Jespersen ApS, og vi er dedikerede til at levere den bedste oplevelse for vores kunder. Vores fortsatte nomineringer til Årets Håndværker® og vores nominering som finalist for femte år i træk er et bevis på vores vedvarende engagement i at opfylde og overstige vores kunders forventninger.

"Vi er naturligvis glade og stolte for den anerkendelse, endnu en finaleplads giver. Det vigtigste for os er at blive husket for et godt og ærligt håndværk, hvor vores kunder er trygge ved at vælge os til deres projekter." fortæller direktør Martin Jespersen.

"I vores anmeldelser kan vi afspejle at det er vendinger om gode og langtidsholdbare løsninger for vores kunder, samtidig med at vi er transparente i vores rådgivning og byggefaser sammen med kunden. Jeg er meget stolt af vores team, og det setup vi har opbygget sammen, hvor vores dna og værdier er så dybt inkorporeret hele vejen rundt i teamet. Det er en sand fornøjelse at vores kunder både roser og er trygge ved at lukke os ind i deres hjem. En kæmpe tak til jer!" afslutter Martin Jespersen.

Spænding og forventninger til årets prisuddeling

Vi ser med spænding frem til prisuddelingen og håber selvfølgelig på endnu en triumf som vindere af prisen som Årets Håndværker. Det bliver en fantastisk aften i Cirkusbygningen, hvor vi sammen med vores branchekolleger kan fejre håndværkerfaget.

Billede 1 er holdbilledet fra prisuddelingen i 2023.

Holdbillede fra scenen i 2023 kort efter udnævnelsen som Årets Håndværker 2023 .

Gå til forsiden

Bestil et uforpligtende tilbud på jeres næste projekt

Vi er altid klar til at regne en pris til dig, så du ikke bliver overrasket.
Bestil tilbud

TMMJ beskæftiger sig med alle opgaver inden for håndværk, rådgivning og projektering.

Følg os på Facebook
+45 20 82 85 30
kontakt@tmmj.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag

8:00 - 15:30

Fredag

8:00 - 15:30

Adresse
Oldenvej 10
3490 Kvistgård
Google Maps

CVR-nr:
40 65 32 95

Du er som kunde hos TMMJ omfattet af byggegranti
© 2024 TMMJ. Alle rettigheder forbeholdes
Created and hosted by
userusersphone-handsetbullhornmenu